Biograd

VJENČANJA

Vjenčanje je bez cvijeća jednostavno nezamislivo, jer cvijeće određuje izgled i stil cijelog vjenčanja. Cvijeće na vjenčanju simbolizira ljubav, pa je na primjer vjenčani buket iskaz zaručnikove ljubavi prema zaručnici, a prastari je običaj da tokom vjenčanja mlada taj buket baca iza sebe, kao da daje djelić te ljubavi, kako bi donio sreću nekoj drugoj neudanoj djevojci kojoj pođe za rukom da ga uhvati.

LANTANA nudi usluge planiranja i organiziranja vjenčanja. U skladu sa željama budućih mladenaca planiramo svaki detalj vjenčanja; od teme i boja, do lokacije i potrebnog budžeta.
Radi stvaranja ugodne atmosfere koja utječe na dobro raspoloženje uzvanika, važno je osobitu pažnju posvetiti ukrašavanju vjenčanih sala.
Bez obzira radi li se o velikom glamuroznom vjenčanju, ili nekom intimnom u manjem prostoru, pobrinuti ćemo se da taj dan učinimo nezaboravnim.

CVJEĆARNA LANTANA - BIOGRAD

Organizacija vjenčanja predstavlja poseban sektor našeg poslovanja. Vjenčani buketi i aranžmani su posebna specijalnost za naše djelatnike. Po dogovoru, priprema i organizacija za vjenčanje se može obaviti u bilo kojoj našoj cvjećarni.
Dekoracije sala za vjenčanje, te automobila, također vršimo po dogovoru.

You must be logged in to post a comment.