Sv. Filip i Jakov

RAZNE PRIGODE

Osim vjenčanja, bavimo se i organizacijom svih drugih prigoda i događaja: poslovni ručkovi i večere, godišnjice, skupštine, krštenja, svete pričesti, rođendani, primanja, dodjele nagrada, koncerti, razne svečanosti, konferencije...itd.
Za navedene događaje osmišljavamo cjelokupan vizualni identitet, te unikatnim cvjetnim kreacijama i aranžmanima ukrašavamo sve prostore; hotele, restorane, konferencijske dvorane, pozornice...itd.
Sa jednakim trudom i pažnjom pristupamo svakom eventu, bez obzira radi li se o nekoj manjoj prigodi, ili nekom velikom poslovnom događaju ili gala večeri.

CVJEĆARNA LANTANA - SV.FILIP I JAKOV

Ponuda cvjećarne Lantana se odnosi na sve vrste aranžmana i buketa za vjenčanje i sprovode. Aranžmani i buketi od sviježeg cvijeća su izloženi u poslovnom objektu a mogu se naručiti u bilo koje vrijeme. Dugom tradicijom garantiramo kompletnu uslugu izrade pogrebnih buketa i vijenaca, te kompletne organizacije sprovoda.

Aranžmani i buketi koji se izrađuju u cvjećarni Lantana su prije svega posebni i jedinstveni jer se posvećuje maksimalna pažnja kod izrade istih.

You must be logged in to post a comment.